Medlemmer / Certego
 
Certego

Certego, Marielundvej 48, 2730 Herlev
Telefon 44 84 39 69, Telefax 44 85 27 79, herlev@certego.dk, www.certego.dk
 
Med afdelinger i hele landet er Certego landets største sikringsfirma og en af de førende låsesmede i Danmark.

Sikring af dit hjem, virksomhed eller boligforening er noget som Certego prioriterer højt. De tilbyder en lang række sikringstyper alt efter, hvad den enkelte kunde efterspørger. Hos Certego, kan de blandt andet montere elektroniske låsesystemer, videoovervågning, adgangskontrol og tyverialarmer. Derudover har de en lang række af godkendte pengeskabe og dørgreb, der kan holde uventede gæster ude.

Bliv tryg i dit eget hjem

Sikring af din bolig kan være altafgørende for om du får indbrud. Indbrudstyve vælger tit den nemme løsning, hvilket betyder at de ofte udpeger boliger, hvor der ikke er monteret tyverialarm. Som et godt supplement kan en mekanisk lås være en god investering.

Indbrud i virksomheden
Tyve går ofte efter virksomheder og butikker, da de nemt kan omsætte elektronisk udstyr samt de varer som de end måtte forhandle. Her kan de hos Certego gå ind og lave et sikkerhedstjek så butikken er sikret optimalt. Dette kan blandt andet bestå af, supplering af låse, alarmer, gitre og vagtværn.

De har hos Certego altid fokus på kundens ønsker og behov. Ønsker du derfor et sikkerhedstjek af dit hus eller virksomhed, kommer de derfor gerne ud og tjekker det. Det kan være en god investering for dig, hvis du føler dig utryg eller har mange værdier i dit hjem.