Medlemmer / EDC Herlev
 
EDC Poul Erik Bech, Herlev

EDC Poul Erik Bech - Herlev, Kobbervej 8, 2730 Herlev
Telefon 44 57 03 30, 274@edc.dk, www.edc.dk/herlev
 
I 1998 åbnede EDC Poul Erik Bech boligbutik på Kobbervej i Herlev.

Vi dækker markedsområderne Herlev, Skovlunde, Mørkhøj og Hareskov By. Butikken er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 40 boligbutikker fordelt over hele landet.

Vi er lokale mæglere alle med tilknytning til Herlev, hvor vi er barnekendte og bosat i området. Tilknytning til lokalområdet er af afgørende betydning for os, hvor vi er medlem af Team Herlev og støtter sportslivet bl.a. via Herlev Eagles. Vi har opbygget et stort netværk i Herlev, og vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Her igennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet.

Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi har sikret os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg.