Medlemmer / RealMæglerne Hallberg
RealMæglerne Hallberg
 
Herlev Hovedgade 113, 2730 Herlev

Hos RealMæglerne Hallberg er vi for 5. år i træk den mest sælgende RealMægler. Det er vi selvfølgelig meget stolte af. Det var dog ikke sket uden hjælp fra vores tilfredse og glade kunder.

Hvis du også vil opleve en kundeservice ud over det sædvanlige, så er du meget velkommen til at tage fat i os. Og det gælder hvad enten du tænker på at sælge din bolig eller går med tanker om at finde en anden bolig i Herlev. Her står RealMæglerne Hallberg altid parat til at hjælpe dig videre.
Det synes vi er en kæmpe ære og en anerkendelse af det arbejde vi udfører. Det er dog vigtigt at påpege, at det selvfølgelig er med hjælp fra vores tilfredse og glade kunder!

Vi kender Herlev til fingerspidserne
Om du er køber, sælger eller bare ”shopper” rundt efter bolig, så er vi altid klar til at give dig en god oplevelse.
Kundeservice samt kundetilfredshed, er noget af det vi går mest op i. Det er vigtigt for os, at du modtager den hjælp og vejledning, som du har brug for.
 
Hvis du skal sælge, kan vi udarbejde en skræddersyet løsning, som passer til lige netop dig!
- om du vil have din bolig solgt hurtigt eller du gerne vil have den liggende i skuffen et stykke tid, kan vi tilbyde begge dele.

Vi kan også hjælpe dig med at finde en ny bolig
Bolighandel er en af livets store beslutninger – en af de beslutninger, der giver de fleste af os sommerfugle i maven.
Derfor tager vi din bolighandel personligt, og gør vores bedste for at gøre det bedste for dig.
Det gælder både før, under og efter handlen og uanset om du er køber eller sælger.
 
Vi har alle et indgående lokalkendskab og mange års erfaring, hvilket ikke blot har gjort os til områdets bedst sælgende mægler, men – endnu vigtigere – sætter os i stand til at yde den bedste rådgivning for vores mange, glade kunder.