Medlemmer / Wihlborgs A/S
 
Wihlborgs A/S

Wihlborgs A/S, Mileparken 22A, 3. sal, 2740 Skovlunde
Telefon 39 61 61 57, Telefax 39 61 61 58
 
Wihlborgs A/S er et Dansk ejendomsforvaltningsselskab med focus på erhvervsejendomme på Københavns Vestegn omkring Frederikssundsvejen. I Herlev er vi i dag største aktør med et samlet erhvervsareal til udlejning på lige under 90.000 kvm.

Vi er fleksible. Vi tilbyder lejemål fra det ene skrivebord i kontorfællesskab og op til store virksomhedsdomiciler på 10.000 kvm. Vi bestræber os på hele tiden at tilpasse os vores kunders skiftende behov.

Vi er tæt på vores kunder. Vores kontor og vores medarbejdere er alle på plads i området hvor vi har vores ejendomme og kunder. Vi er gearet til at levere god service indenfor vores forretningsområde.

Vi er miljøbevidste. Vi arbejder til stadighed på at optimere vores ejendommes forbrug af el, varme, vand, renovation og øvrige ressourcer. Både for miljøets skyld men også fordi en skånsom miljøbelastning betyder god økonomi for vore ejendomme og dermed vores kunder.

Wihlborgs i Danmark er et datterselskab af det børsnoterede, Svenske Wihlborgs Fastigheter AB i Malmö. Wihlborgs er etableret i 1924 og er i dag største enkeltudbyder af erhvervslokaler i Malmö og Helsingborg.