Medlemmer / Spar Nord Herlev

Spar Nord Herlev

Spar Nord Herlev, Herlev Ringvej 4 A, 2730 Herlev
Telefon: 96 16 22 50, herlev@sparnord.dk
www.sparnord.dk/herlev
Spar Nord Fonden - www.sparnordfonden.dk - støtter op om lokale aktiviteter og projekter, der medvirker til udvikling og sammenhold.
 
Velkommen i Spar Nord Herlev
Vi har et stærkt hold af rådgivere, som kan rådgive dig i alle dele af din bankforretning. Til sammen har vi mange års erfaring inden for fx boligkøb, pensionsopsparing og investering – og vi står klar til at rådgive dig.
 
Vi bakker op om det lokale foreningsliv
Vi sætter en ære i at kende vores kunder og tage aktiv del i lokalsamfundet. For selvom Spar Nord er blevet én af de store banker, træffer vi stadig beslutningerne lokalt. Vi støtter op en lang række foreninger og aktiviteter i og omkring Herlev. Det gør vi med sponsorater og desuden via donationer fra Spar Nord Fonden. Vi tror nemlig på, at det lønner sig at støtte de foreninger og ildsjæle, der gør Herlev til et godt sted at bo.
 
Den personlige rådgivning
Er du på udkig efter en bank, der arbejder lige så hårdt for dig, som du arbejder for dine penge? Så er det på tide at tage en snak med os i Spar Nord Herlev. Vi går mod strømmen og forstærker den personlige rådgivning. Vi tror nemlig på, at der stadig er brug for tæt rådgivning og god gammeldags service.
 
Hør, hvor du kan spare og tjene
Hvis du vil have et bud på, hvordan du får mere ud af din økonomi i hverdagen, viser vi dig gerne, hvor du kan spare og tjene i dit budget. Send en mail til herlev@sparnord.dk eller ring til os på 96 16 22 50 – du risikerer ikke andet end at få et godt tilbud!